V prvním květnovém týdnu jsme se zúčastnili hokejbalového turnaje pro školy. Během tří dnů jsme s dětmi odehráli celkem 14 zápasů v domácí aréně SK Kelti 2008.

Ve středu šla reprezentovat školu děvčata od 3. – 5. ročníku. letošní novinkou byl herní systém 3 + 1, ve kterém se holky neztratily. Turnajem prošly bez jediného zaváhání se závěrečným skóre 29:4 a tak si zaslouženě odnesly zlatý pohár.

Ve čtvrtek si v Hlinkách zahráli kluci v mladší kategorii od 2. – 3. třídy. Utkali se celkem ve čtyřech zápasech, ve kterých dominovali vysokými výhrami s celkovým skóre 39:3, proto šli do finále o 1.místo, které skončilo těsnou výhrou 2:1 v náš prospěch. Další zlato do sbírky.

Páteční boje uzavřela starší kategorie 4. – 5. tříd, kde bylo nejvíce účastníků turnaje. Ve skupině jsme sehráli 3 utkání ( skóre 26: 9 ) , která nás posunula do semifinále s věčným rivalem z ,, Wágnerky “ – výhra 9:3. A ve finále už na nás čekal ranní soupeř z Hořovic, který nás na úvod rozdrtil a tak jsme měli co oplácet. Ze začátku jsme drželi krok, avšak zranění, která nedovolila klukům pokračovat, nás stála příjemnou prohru o dva góly 4:6 . Do školy jsme neodešli s prázdnou a donesli si další pohár a to stříbrný.

Děkuji všem hráčkám a hráčům za perfektní reprezentaci na silně obsazeném hokejbalovém turnaji .

Martina Mazancová – vedoucí trenérka