V úterý 24.4. se sešli chlapci v kategorii 1.-3.tříd, aby se utkali v hokejbalovém klání mezi školami z Berounska. Našim klukům se opravdu vedlo, protože v hracím systému 4+0 nedostali ani jeden gól a naopak jich vstřelili soupeřům celkem 45. A tak nám právem náleželo 1.místo. 

Sestava: Dočkal Matěj, Hasal Martin, Hnízdil Daniel, Novák Matěj,  Rampas Dominik,  Dolejš Jakub, Kastner Ondřej, Ševčík František , Venhoda Šimon.  
 

Ve čtvrtek 26.4. jsme opět vyrazili do Keltí arény v Hlinkách, tentokrát v kategorii chlapců 4.-5.tříd. Soupeři byli nepříjemní,ale kluci se nezalekli, hru si náležitě užili, přestříleli je v počtu branek a tak právem získali 1.místo. Nutno podotknout a vyzdvihnout zákroky brankáře, který se prvně své funkce zhostil velice dobře. Pochvala pak náleží celému týmu.
Sestava: Frank Lukáš- Jankovič Petr, Kastner Jan, Žežulka Matěj – Huttr František, Loužecký Jan, Dolenský Vojtěch – Endrle Adam, Matějka Daniel, Babka Štěpán, Vorel Štěpán, Hlávka Lukáš

A nakonec pátek 27.4. patřil těm něžnějším , dívkám v kategorii 4.-5.tříd. Děvčata šla do turnaje s jasným cílem. Přinést do třetice Zlato pro Jungmannku. A to se na konci také potvrdilo. Holky bojovaly srdnatě a s přehledem přestřílely své soupeřky z berounských i z okolních škol. Brankářka neměla sice tolik zákroků,ale své čisté konto si zachovala až do konce celého turnaje. A tím se splnilo přání všech:,, Do třetice všeho zlatého pro naši školu „. Všem náleží obrovská pochvala.
Sestava: Hnízdilová Kristýna – Tauferová Natálie, Babková Hana,Moravčíková Amálie – Krocová Kristýna, Vaculíková Terezie , Rosická Anna – Rousová Silva, Tótová Eliška, Nejedlá Lucie – Wágnerová Linda, Šamanová Markéta, Maryšková Eliška