Začátkem září proběhlo v Brně republikové finále soutěže odznaku všestrannosti olympijských vítězů, kterou znáte jako O V O V z hodin tělocviku. Poprvé se ho zúčastnilo i družstvo naší školy. V konkurenci 44 škol ze všech krajských kol obsadilo naše družstvo krásné 25. místo (1. ve Středočeském kraji).
Mezi jednotlivci zazářila Natálka Krubová z 8.C, která vybojovala parádní 8. místo mezi děvčaty ročníku 2004 a také Niki Holečková z 8.A, která si doběhla pro úžasné 5.místo na 1 km v absolutním pořadí, to znamená ze všech 320 děvčat.
Výborně si v jednotlivcích ve svých kategoriích vedli také Štěpán Palata ze 7.A, který byl po 10 disciplínách 16. a Hanička Zimová ze 7.C, která se umístila na 19. místě.
Výbornými výkony na hranici svých možností pak doplnili tým Marek Wagner z 9.A, Martin Jordán ze 7.A, Sabina Lukešová z 8.C a Tomáš Berger z 9.B.
Kromě dětí z nejlepších škol se naši mladí závodníci měli možnost také setkat s mnoha osobnostmi českého sportu a olympijskými medailisty nebo účastníky mistrovství světa v různých sportech.