Ve čtvrtek 25.10. jsme vyrazili v ranních hodinách na florbalový turnaj kategorie 4.- 5.tříd, který se pořádal v Králově Dvoře.
Druhý hrací den čítal též 8 týmů, které byly rozděleny do dvou skupin. Na úvod jsme seutkali se Závodím, které jsme porazili 4:1. Další ve skupině byly Zdice, které byly jako soupeř těžší, ale přesto jsme vyhráli 3:2 a postoupili tak z prvního místa ve skupině do semifinále s Hudlicemi.
Vysokou výhrou 9:1 jsme si zajistili postup i do oblastního finále v následujícím týdnu. Čekalo nás už jen pomyslné finále opět se Zdicemi, které jsme tentokrát převálcovali 4:1. Celý den jsme tak dominovali nad všemi soupeři a už jsme se těšili na Oblastní finále, kde se setkaly 4 týmy a to domácí Králův Dvůr, Počaply, Zdice a my. Sehrály se pouze zápasy každý s každým a po výsledcích vzešel celkový vítěz.
Na úvod dne nás čekal známý soupeř ze Zdic, se kterým jsme zvítězili 2:1. Jako druhý na nás vlítnul,“Královák“ se kterým jsme prohráli těsně 3:2. Nakonec jsme vysoce přehráli soupeře z Počapel 8:1. Z 16 týmů jsme získali krásné druhé místo, které bylo pro všechny velkou odměnou za bojovnost a chuť do hry.
Obrovská pochvala pro všechny hráče.

Sestava: Špička Matěj (B), Tauferová Natálie, Bělohlávková Rozálie, Daniel Hnízdil, Martin Hasal, Matěj Novák, Matěj Dočkal, Kastner Ondřej, Fodor Jan, Dolejš Jakub, Štěpán Babka, Ježek Tomáš, Staniek Jáchym, Huttr František.